Soita meille : 0207 439 670 · info@tiivistalo.fi

Ammattilaiset ja urakoitsijat

RAKENNESUUNNITTELIJAT

Jokainen rakennusprojekti tarvitsee ammattitaisoisen suunnittelijan, oli kyseessä sisäilman korjaus tai uudisrakentaminen. Rakentamisen määräykset ja rakennusmateriaalien tuotekehitys etenee huimaa vauhtia. Tämä asettaa haasteita kaikille rakennusalalla työtätekeville. Informaation kulkeminen läpi koko rakentamisen ketjun, suunnittelusta työn suorittajaan, on välttämätöntä hyvän lopputuloksen kannalta. Tämän vuoksi teemme yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa, sekä koulutamme työn suorittajat työmailla tai koulutustiloissamme.

Tuotevalikoimamme on ilmatiiveyden ja kosteudenhallinnan alalla maailman suurimpia. Kaikki tuotteemme ovat samalta valmistajalta ja keskenään yhteensopivia. Valmistajalla on vuosikymmenien tuotekehityskokemus ilmatiiveyden ja kosteudenhallinnan tuotteista.

Olet sitten suunnittelija, arkkitehti, urakoitsija, rakennuttaja tai isännöitsija ja haluat lisää tietoa tuotteistamme ja niiden toimivuudesta, olemme aina valmiita esittelemään ja kouluttamaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kannattaa tutustua työohjeisiimme uudis- ja korjausrakentamisen osalta.
Detalji kirjastossa on yleisimpien rakenneliittymien mallikuvat vapaasti käytössäsi.

ISÄNNÖITSIJÄT JA URAKOITSIJAT

Julkisivu- tai energiaremontti ? 

Kun taloyhtiössä on remontin tarvetta, asiantuntevat myyjämme sekä tekninen tuki auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet onnistuneelle remontille.

Talojen julkisivut altistuvat vuosien saatossa koville sääolosuhteille. Meiltä löytyvät täydelliset järjestelmät kun julkisivua pitää tiivistää sadevettä tai tuulta vastaan.

 

Ikkunaremontti 

Ikkunoiden ja parvekeovien vaihdon yhteydessä kannattaa aina huolehtia sisäpuolen ikkunoiden karmien tiivistyksestä runkorakenteeseen. Ulkopuolella tulee huolehtia ikkunoiden karmien liitosten tuuli ja sadevedenpitävyydestä. Contega ikkunantiivistysjärjestelmä soveltuu kaikkiin rakenteisiin ja poistaa vedontunteen parantaen samalla rakennuksen energiatehokkuutta. Samalla paranee ikkunoiden ääneneristävyys sekä estetään epäpuhtauksien pääsy sisäilmaan.

Ikkunan karmien ulkopuolen tiivistys on onnistuneen ikkunaremontin toimivuuden kannalta tärkeää. Ikkunapeltien ylösnostot eivät ole sadeveden pitäviä, tai tuulen aiheuttaman vedennousun estäviä. Contega järjestelmän diffuusioavoimet ulkopuolen liitosnauhat sekä turpoavat nauhat yhdessä ikkunapellin alle asennettavan butuulinauhan kanssa varmistavat rakenteiden vedenpitävyyden ja rakennusfysikaalisen toimivuuden vuosikymmeniksi eteenpäin.

Ullakkorakentaminen 

Kun suunnittelet ullakkotilojen muuttamista asumiskäyttöön, on se monesti rakennesuunnittelun ja rakennusfysikaalisen suunnittelun kannalta erittäin haastavaa.

Solitex katto- ja System Intello kosteudenhallinta ja ilmatiiveysjärjestelmät mahdollistavat jopa 100mm enenmmän eristettä yläpohjaan kuin perinteinen rakennustapa. Järjestelmä on erittäin tehokas kosteusteknisesti ja energiataloudellisesti. Autamme suunnittelussa ja rakenneratkaisuissa, sekä koulutamme työn suorittajat tuotteidemme käytössä.

Tekninentuki auttaa ja neuvoo.
Voit myös tutustua Detalji kirjastoon .