Soita meille : 0207 439 670 · info@tiivistalo.fi

Äänieristysratkaisut

Äänieristys on tärkeä tekijä asumisviihtyvyyden kannalta. Kuuloaistin avulla havaitsemme ympäristöstämme kantautuvat äänet jatkuvasti. Luonnollisiltakin tuntuvat äänet, kuten askeläänet, liikenteen äänet tai naapurista kantautuva puhe saattavat häiritä keskittymistä ja rentoutumista.

Ainutlaatuisen Wolf Bavaria –järjestelmän avulla saavutetaan rakenteille parempi ääneneristävyys yksinkertaisesti.

PhoneStar on ympäristöystävällinen äänieristyslevy ilma- ja askeläänien vaimentamiseen. Se vaimentaa tehokkaasti paitsi askeläänet, myös ilmaäänet erityisesti tavallisilla musiikin ja puheen taajuuksilla.

PhoneStar -äänieristyslevyä voidaan käyttää ääneneristystasona seinissä, lattioissa ja katoissa. Levyn asentaminen ja työstäminen on yksinkertaista.

Sivustollemme olemme koonneet kattavasti ohjeistuksia, rakennekirjaston suunnittelijoille sekä teknistä tietoa PhoneStar –järjestelmästä.

Lue lisää

 

PhoneStrip on äänieristyslevystä kehitetty äänen sivutiesiirtymän vaimentava kaista. Sitä käytetään esimerkiksi massiivipuisen välipohjan ja seinäelementtien liitoksissa.

PhoneStrip -eristyskaista toimii täysin eri tavalla kuin markkinoilla olevat joustavat tärinäneristimet. PhoneStrip toimii niin, että kun ääniaallot kulkeutuvat eristinkaistan läpi, ne muuttuvat kaistan sisällä olevassa hiekassa mikroskooppisen pieneksi kineettiseksi energiaksi.

Sivustollemme olemme koonneet kattavasti ohjeistuksia sekä teknistä tietoa PhoneStrip –järjestelmästä.


Lue lisää

Rakennekirjasto suunnittelijoille

Tutustu PhoneStar-levyjen äänieristyslaskelmiin puurakentamisessa.

AVAA TÄSTÄ

Työohjeet / Tekniset tiedot

PhoneStar

PhoneStar

Työohje PhoneStarille

Avaa

PhoneStrip

PhoneStrip

Phonestrip tuotesivu

Avaa