Tiivistalo – Esittely

Tiivistalo – rakennusfysikaalisesti toimivien rakenteiden puolesta jo 20 vuotta!

Redi-Yhtiöt Oy tunnetaan Suomessa parhaiten nimellä Tiivistalo. Se on jo lähes 20 vuoden ajan tuonut maahan saksalaisia Pro clima –tiivistystuotteita parantamaan rakennuksen ulkovaipan sisäpuolen ilmatiiviyttä sekä ulkopuolen tuuli- ja vesitiiviyttä. Pro climan tuotteista tunnetuimpia Suomessa ovatkin ensimmäisenä älykkäänä höyrynsulkukankaana markkinoille tullut Intello sekä Contega Solido -liitosnauhat.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Janne Puronlahti (kuvassa oikealla) toimi Saksassa yli 10 vuoden ajan rakentaen suomalaisen puutaloteollisuuden tuotteita. Tänä aikana hän tutustui laadukkaaseen eurooppalaiseen tapaan varmistaa ilmatiiviys rakennuksen ikkuna- ja oviaukoissa sekä huolellisesti toteutettuihin ulkopuolen teknisiin yksityiskohtiin.

Palattuaan Suomeen hän huomasi, ettei näihin asioihin kiinnitetty täällä huomiota kuten hän oli tottunut näkemään Saksassa. Tällöin syntyi idea perustaa yritys, joka maahantuo Suomen markkinoille rakennusten tiivistämisen erikoistuotteita sekä teknisiä kankaita. Edelleen Tiivistalo toimii samalla idealla. Se maahantuo korkealaatuisia rakentamisen tuotteita ja valitsee laajasta tuotevalikoimasta erityisesti Suomen olosuhteisiin parhaiten sopivat tuotteet.

Ilmastotavoitteiden myötä kiinnostus puurakentamiseen on vahvassa nousussa myös Suomessa – Tiivistalo onkin lisännyt valikoimaansa puurakentamisessa käytettäviä tuotteita.

Tiivistystuotteiden lisäksi valikoimiin kuuluu nyt äänieristystuotteet, puurakentamisen kiinnikkeet ja ruuvit. Tuoteperheet laajenevat lähiaikoina myös palokatkotuotteisiin ja uusiin äänieristystuotteisiin täydentämään valikoimaa.

Tutustu uuteen puurakentamisen esitteeseemme:

Järjestelmät puurakentamiseen