Äänieristysratkaisut / PhoneStar -äänieristyslevy

Ympäristöystävällinen äänieristyslevy ilma- ja askeläänien vaimentamiseen.

Phonestar vaimentaa tehokkaasti paitsi askeläänet, myös ilmaäänet erityisesti tavallisilla musiikin ja puheen taajuuksilla.

PhoneStar -äänieristyslevy on valmistettu aaltopahvista ja sen täytteenä on hiekkaa. Hiekka on akustoiva materiaali, eli se sitoo ääntä itseensä vaimentaen sitä.

PhoneStar ST Tri -äänieristyslevyssä on 3 merkittävää tekijää, jotka tekevät siitä tehokkaan ja edistyksellisen ratkaisun äänieristyksen parantamiseksi kaikissa asuinrakennuksissa:

1. Suuri massa
2. Monikerroksinen rakenne
3. Pehmeä materiaali

Nämä ominaisuudet saavat aikaan sen, että levyn läpi kulkevat ääniaallot muuttuvat levyn sisällä olevassa hiekassa liike-energiaksi. PhoneStar -levyn vaikutusta askeläänten kantautumiseen puurakenteissa voi verrata siihen, kun lyödään vasaralla puuhun tai hiekkaan. Hiekka-alustalla lyöntiääni vaimenee lähes kuulumattomiin.

Tavallisesti jo yksi seiniin ja kattoon asennettava PhoneStar -äänenvaimennuskerros riittää ilma-, ja askeläänieneristämiseksi turvalliselle ja miellyttävälle tasolle.

PhoneStar levyjä voi käyttää äänieristystasoina seinissä, katoissa ja välipohjissa. Etenkin väliseinäratkaisuissa PhoneStar on erittäin tehokas ja rakenteiden kokonaispaksuus pysyy maltillisena verrattuna muihin levymateriaaleihin.

Kattavaan puurakentamisen
detaljikirjastoon pääset tästä:


Avaa tästä

Asennusohjeet / Tekniset tiedot

ASENNUSOHJE SEINIIN

TYÖSTÖOHJE

TUOTEKORTTI