Itseliimautuva tuulensuoja-aluskate ja rakennusaikainen sääsuoja

Solitex Adhero on vesitiivis, mutta vesihöyryä läpäisevä monikäyttöinen suojakangas. Sitä voidaan käyttää aluskatteena ja tuulensuojana kaikilla puu- ja mineraalipohjaisilla alustoilla.

Solitex Adheroa voidaan käyttää myös rakennusaikaisena sääsuojana tilaelementeissä ja puurakenteisissa (CLT ja LVL) välipohjissa.

TUULENSUOJA-ALUSKATE

SOLITEX ADHERO on vesitiivis, mutta vesihöyryä läpäisevä tuulensuoja-aluskate. Kankaan vesitiiveysluokka on W1 (vesipatsas yli 10 000 mm).  Lisäksi sen diffuusiovastus (sd H2O) on alhainen, n. 0,4 m (kosteusmuuttuva n. 0,2 – 0,8 m). Vesitiiveys ja vesihöyryn läpäisevyys mahdollistavat kankaan käyttämisen sekä aluskatteena että tuulensuojana.

SÄÄSUOJA

Solitex Adheroa voidaan käyttää myös rakennusaikaisena sääsuojana tilaelementeissä ja puurakenteisissa (CLT ja LVL) välipohjissa. Kangas liimataan kiinni joko tehtaalla tai työmaalla heti asennuksen jälkeen.

Adhero toimii myöhemmin valusuojana ja antaa rakennuksessa suojaa mahdollisia vesivahinkoja vastaan. Alemmissa kerroksissa sisätyövaiheisiin päästään nopeutetulla aikataululla.

Solitex Adhero 1000

Paino 180 g/m2
Repäisylujuus 120 N / 200 N

Lue lisää

Solitex Adhero 3000

Paino 240 g/m2
Repäisylujuus 170 N / 220 N

Lue lisää

Solitex Adhero Visto

Paino 210 g/m2
Repäisylujuus 250 N / 250 N

Lue lisää