Soita meille : 0207 439 670 · info@tiivistalo.fi

INTELLO XN – uuden sukupolven höyrynsulkukangas

Kosteutta ohjaava pro clima INTELLO on höyrynsulku, jolla saadaan aikaan erittäin tehokkaasti hengittävä rakenne. Se toimii tiiviinä kosteussulkuna talvella, mutta päästää kesällä höyrynsulun pintaan tiivistyvän kosteuden lävitseen sisätiloihin.

INTELLO-höyrynsulkukankaalla on suhteellisen ilmankosteuden mukaan muuttuva vesihöyryn diffuusiovastus. Tämä tarkoittaa sitä, että talvella kun ilma on kuivaa, INTELLO estää vesihöyryn kulkeutumisen eristetilaan. Kesällä INTELLON ominaisuudet muuttuvat ja se kuivattaa rakenteita päästämällä kosteuden lävitseen sisätilaan.

UUSI INTELLO XN

INTELLO XN on viimeisin kehitysversio suositusta Intellosta. Se on kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin ja sen vesihöyrynvastuksen vaihteluväli (Sd = 0,25 – >25 m) on markkinoiden paras. Intello XN eroaa Intellosta siten, että kosteutta ohjaava höyrynsulkukalvo on siinä kahden polypropyleenikankaan välissä. Tämä tekee kankaan käsittelystä miellyttävämpää ja suojaa höyrynsulkukalvoa asennuksen aikana. Intello XN:n kaksikankainen rakenne vahvistaa myös tuotteen lujuusominaisuuksia, joten tuote sopii erinomaisesti myös yläpohjarakenteisiin eikä verkkovahvisteista Intello Plussaa enää tarvita valikoimassa. Kaikki huokoiset eristemateriaalit ovat yhteensopivia Intello Xn:n kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi kivi- ja lasivilla, puukuitueristeet ja selluvilla.

INTELLO XN saavuttaa Sd-arvon (vesihöyrynvastus) 25 m jo RH 30%:n ilmankosteudessa (taulukko oikealla).

Rakennustietosäätiön RTS sr:n luokitustyöryhmä on 25.2.2020 hyväksynyt Intello XN:n rakennusmateriaalien päästöluokkaan  M1 ! 

Dokumentit

Järjestelmäkomponentit

Tescon No.1

Tescon No.1

Tescon No.1

Venyvä tiivistysteippi höyrynsulkujen limityksiin.

Tuotekortti

Tescon Vana

Tescon Vana

Tescon Vana

Tiivistysteippi höyrynsulkujen limityksiin.

Tuotekortti

Orcon F

Orcon F

Orcon F

Tiivistysliima karkeille pinnoille.

Tuotekortti